Senaste nytt, SL Access

Måste bara snabbt påpeka att SL Access tydligen inte fungerar. Micke tankade på en månad igår och idag ett dygn senare fungerar det inte. Pinsamt SL.
     Jag förstår inte hur det är tänkt med kollektivtrafiken, det påstås att man vill att vi ska åka, trots det så förblir den helt värdelös. Det stora misstaget kom redan i och med Moderaternas vinst förra valet, här i Stockholm försvann då det perfekta 20 kronors systemet och byttes ut mot den sedan länge passerade tomaten bussremsa. Istället vore det väl vettigt att ta bort kostnaden på kollektivtrafik, så folk slutar åka bil nån gång. Då kanske vi skulle sluta gnälla om att allt är försenat också.
     Kollektivtrafiken fungerar inte och den kostar ändå mer än att åka bil. Nedrans spikars SL Access!

Bilden är tagen från sl.se. Även där är man redan trött på Access så man limmar fast korten i golvet, kanske är ett alternativ för Micke, det är ju färgglada, fina kort trots allt.

sl.se

Puss och kräm bodysläm!

Kommentarer
Postat av: micke

inga mer inlägg? tagga nu fredrik! jag fick det andra jobbet förresten.. började idag.:)

2009-07-20 @ 20:54:58
URL: http://gladiator.blogg.se/
Postat av: elin h

Haha! I agree

2009-07-20 @ 22:34:35
Postat av: Frell

Nä ja tagga av, lyckas inte fixa nån som hjälper till med bilder :P tränar dock i alla fall. förresten, Micke, ska vi få besök av en BJJ fighter som har tävlat :P kan bli epic

2009-07-25 @ 21:17:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0