Man Tager Vad Man Haver


Dudes and dudettes!
Jag heter Felix och jag är det nya tillskottet i Gogoplata styrkan.
Jag har kört lite av och till med vissa kampsporter, började med Tae Kwon Do men hoppade sedan till en lite friare form av åskådar sporter såsom MMA och Mthai.
Jag tänkte köra mitt första inlägg till alla som har det svårt att komma igång med sin karriär.
Det kan vara allt från avstånd till tid och pengar, dom vanliga bromsarna som hindrar dig från att sätta dig i bilen eller på tuben för att sedan köra ett 2 timmars pass på någon klubb.

Jag har inget körkort, jag är 18 år men jävligt lat så det faller på det.
Jag är bosatt ute i skogen, så långt man kan komma från det kampsports imperium som växer sig allt större i stor städerna.
Jag är pank… PERMANENT.
Jag vet inte hur man sparar pengar och jobbar på en sleeve som har kostat skjortan hittills.
Trots detta så har jag fått ändan ur vagnen och börjat jobba för att bygga upp en kropp som ska hålla mig flytande då Muay Thaien tar fart på riktigt.

Alla Kan Jogga.

Även om du har en skada i knäet så kan du springa, det gäller bara att göra det i rätt takt.
En elit idrottare som tränar över sin förmåga är precis som en nybörjare.
Kör i den takten som du tycker är behaglig och skonsam för ditt knä eller din fot, skadan kommer att härdas med tiden, likaså din kondition.

Alla Kan Träna Hemma.

Man måste inte vara raketforskare för att förstå sig på konsten att göra Sit-ups, Push-ups, Dips eller Pull-ups. Lite längre ner så kommer den finnas Youtube länkar med en kille som visar hur du tränar hemma på bästa sätt.
Sugen på att börja fightas?
Svaret är förstås Youtube, igen. Tuben är underskattad. Där kan du hitta allt från jogging tekniker såsom Pose för att förhindra skador samt grundliga guider till utförande av BJJ tekniker såväl som Mthai tekniker.


Kom ihåg, Resultaten kommer inte på en gång men det går undan om din kost är rätt.
Om du äter en balanserad kost och tränar 150 minuter i veckan så kommer du sen resultat redan inom några veckor. Ett halvår så har du garanterat tappat både vikt och ersatt fett med muskler. Ett år så har du kroppen som är fit for fight.

Felix Svamp, Signing Out! ;)

Behöver du hjälp med hur du ska göra?

Den här youtubekanalen visar allt för din hemmaträning!

 




RSS 2.0